​El truck med lave driftsudgifter​​

Sammenlignet med en normal motortruck og gaffeltruck koster en el truck det halve om året i driftsudgifter. Denne truck er altså den økonomisk fornuftige løsning, hvis du skal ud at investere i en ny truck.

Lave driftsomkostninger med el truck

Her hos Doosan Gaffeltruck forhandler vi elektriske Doosan kvalitetstrucks, der udmærker sig ved deres driftsudgifter, som er meget lave. I modsætningen til en dieseldrevet gaffeltruck er den elektriske gaffeltruck billig i brændstof, eftersom den lades op via et strømkabel. Batterierne holder desuden længe, og gør trucken arbejdsdygtig hele dagen. Når man går hjem, kan man sætte ladekablet til et strømstik, og så er trucken klar til at arbejde igen næste dag.

El truck service

Vores el trucks er drevet af en A/C elmotor, hvilket betyder at den kun har en bevægelig sliddel. Motorerne er således vedligeholdelsesfri, og det er derfor meget let, at udføre service på de elektriske gaffeltrucks.

Vi har et bredt udvalg af forskellige el trucks til salg, og vi er sikre på, at kunne finde den helt rette til dine behov.

Har du problemer med at navigere i vores katalog, er du velkommen til at kontakte vores professionelle personale, der kan vejlede dig til at få lige den truck du ønsker. Vi har yderst konkurrencedygtige el truck priser, og er altid klar med et godt tilbud. 

Få mere information om vores udvalg

Ønsker du mere information om en Doosan el truck, eller har du spørgsmål til en specifik model, skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 70 11 15 20 eller skrive til os på info@doosangaffeltruck.dk.

Nedenfor kan du se alle vores modeller. Ved at klikke på linkene ved hver model kan du se brochure og datablad for hver el truck.​

Du kan også få mere information ved at tage kontakt til din forhandler.

B15 - 20 TX-7 plus

Læs mere

B15 - 20NS

Læs mere

B20 - 35NS

Læs mere

B22 - 35X-7

Læs mere

B40 - 50 X-7

Læs mere

B60 - 80NX

Læs mere

B80 - 100NS

Læs mere