​Double Stacker Pallevogn

Når en normal pallevogn ikke kan klare løfteopgaverne og læsseopgaverne, kan det være en fordel at have en Double Stacker pallevogn.

En normal pallevogn kan transportere en palle med læs fra A til B. En Double Stacker kan løfte to paller med læs på. Det gør den meget effektiv til palleflytningsopgaver, hvor pallerne ikke er fuldt læssede, men der er flere af dem.

Double stackeren er primært konstrueret af metal for at sikre et kvalitetsprodukt med lang holdbarhed.

 

God til de smalle steder

Hos Doosan Gaffeltruck er vi glade for Double Stacker pallevognen, da den er med til at åbne helt nye muligheder for lagerarbejdere. Der er mange lagergange, hvor det ikke er hensigtsmæssigt, at færdes med en større gaffeltruck. De steder er det en god ide at have en mindre vogn, man kan fragte læsset med.

Her kommer Double Stacker pallevognen ind i billedet, da den ikke alene er lille, men også manøvredygtig. Ydermere kan den fragte to paller i højden, hvilket betyder, at man kun skal bekymre sig om loftshøjden, og ikke bredden på fragten.

 

​Skån dig selv når du stabler

​​Vores Doosan Double Stacker pallevogn er mere, end bare en pallevogn. Den er elektrisk drevet, og kan derfor skåne dig imod tunge løft og skub.

Når du ofte skal flytte læssede paller, kan det give varige arbejdsskader, hvis det skal gøres ved håndkraft. Derfor kan den elektriske Double Stacker pallevogn både køre, læsse og stable. Sådan undgår du nemmere arbejdsskader, og du kan arbejde effektivt over en længere periode uden at gøre skade på dig selv.

I er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 11 15 20 eller skriv en e-mail til info@doosangaffeltruck.dk, så kan vi tilbyde en uforpligtende snak.

Læs også omkring den normale el pallevogn.

Double Stacker Pallevogn