El pallevogne​/ pallevogne til enhver opgave

Når man skal fragte paller fra et sted til et andet, er det ikke altid, at den manuelle palleløfter er den bedste løsning. Navnlig de manuelle palleløftere kan være hårde at køre med, når læsset bliver rigtig tungt.

Hos Doosan Gaffeltruck anbefaler vi, at man anskaffer sig en elektrisk pallevogn, der kan hjælpe med de tungere opgaver, så man undgår at skulle flytte et læs med sin egen kropsvægt.

 

Undgå skader med en el pallevogn

Pallevognen er et uundværligt redskab, hvis man er interesseret i at fragte tungere, pallelæs fra A til B. Doosan pallevogne hører til nogle af de absolut bedste pallevogne på markedet.

Vores elektriske pallevogne er lavet i Tyskland på vores Doosan Warehouse-fabrik. De er udført i høj kvalitet med henblik på at skulle udføre tunge opgaver. Det betyder at konstruktionen desuden primært er udført i metal i stedet for plastic, så holdbarheden og løfteevnen bliver kraftigt forbedret.

Derfor skal du anvende en el pallevogn

En elektrisk pallevogn er særligt velegnet, når man skal flytte rund på lageret. Skal du have noget flyttet en lidt længere distance, kan en pallevogn gøre opgaven nemmere, og så er den også praktisk ved fragt af varer fra lageret til eksempelvis butikken, hvor den normale palleløfter ikke er helt nok.

 

Vi hjælper dig med den rigtige el pallevogn

Har du problemer med at finde ud af, om en pallevogn er den rigtige løsning for dig, er du velkommen til at kontakte os.

Vores personale har stor erfaring med at give vejledning i køb af pallevogne og andre lagervogne. Vi kan kontaktes på telefon: 70 11 15 20 eller E-mail: info@doosangaffeltruck.dk.

Læs også omkring vores el pallestabler og el trucks.