​Gastruck til ethvert behov

Her på siden finder du udvalget af Doosan gastrucks. Vi har et bredt sortiment, der dækker de fleste behov, og med kapaciteter fra 1500 til 7000 kg er vores gasdrevne trucks alsidige, meget stærke og kan derfor klare mange forskellige opgaver. Vores gastruck program omfatter mere end 25 forskellige modeller

Flere modeller – samme kvalitet

Her hos Doosan Gaffeltruck er alle gastrucks af solid kvalitet, der tager højde for det hårde lagerarbejde. Alle vores trucks består primært af metal, hvilket gør dem meget holdbare og modstandsdygtige.

Desuden er alle trucks forsynet med vedligeholdelsesfrie bremser og en vægtfordeling, der gør det muligt at køre meget tunge læs uden at gå på kompromis med stabiliteten.

Derudover får du følgende fordele med en gastruck fra Doosan:​

  • En høj ydeevne
  • Øget trækkraft
  • Mange hestekræfter

Topmoderne konstruktion

​Doosan gastrucks består af nogle af markedets absolut bedste og mest banebrydende komponenter. Eksempelvis, er de vedligeholdelsesfrie skivebremser oliekølede, hvilket gør dem meget holdbare.

Bremserne anbefales specielt til trucks, der skal kunne klare at loade på eksempelvis ramper, eftersom de kræver meget af bremserne.

Derudover er vores meget støjsvage og vibrationssvage motorer topmoderne gasmotorer, hvis elektronisk styrede gasanlæg sikrer et meget lavt brændstofforbrug.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige truck

Er du i tvivl om, hvilken truck, der passer til dine behov, er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige personale sidder klar til at rådgive dig om vores gaffeltrucks på telefon: 70 11 15 20 og E- mail: info@doosangaffeltruck.dk. For mere information om individuelle truckmodeller, kan du orientere dig i vores brochurer, som indeholder specifikationer på de pågældende modeller.

Læs også omkring vores diesel trucks.

G15 - 20S-5

Læs mere

G20-35E-7

Læs mere

G35-55S-7

Læs mere

G60-70S-7

Læs mere