​Palleløfter fra Warehouse

Hos Doosan forhandler vi palleløfter fra det tyskproducerede mærke Warehouse. Vi har valgt netop denne producent, da de prioriterer driftsikkerhed højt og alle deres maskiner produceres i højeste kvalitet.

En løfter fra Warehouse er robust og fremstillet i 100 procent jern.

Forskellige behov til en palleløfter

Palleløftere anvendes som redskab, når der er behov for at transportere og løfte paller og gods sikkert, da transporten foregår i en relativ lav højde.

Derfor kan der stadig være mange forskellige behov, og her hjælper vi dig gerne med at finde lige præcis den palleløfter, som matcher dine ønsker og behov.​​

Få mere information om pallevogne

Du kan se vores forskellige modeller af palleløftere nedenunder. Ved at klikke på linkene ved hver model, kan du læse mere om de tekniske specifikationer ved hver palleløfter.

Har du spørgsmål angående vores palleløftere eller har du behov for vejledning, skal du være velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 70 11 15 20 eller skriv til info@doosangaffeltruck.dk, så tager vi en uforpligtende snak med dig. Vi har hjulpet mange kunder med at finde en palleløfter, der stemte overens med deres behov.

1.5 - 2 tons diesel & gas

1.5 - 2 tons el (48V)

1.5 - 2 tons diesel & gas

1.5 - 2 tons diesel & gas