​Palleløfter i høj kvalitet

​Hos Doosan forhandler vi palleløfter fra det tyskproducerede mærke Warehouse, som er professionelle tyskproducerede palleløftere, der er synonym med kvalitet og brugervenlighed.

Vi har valgt netop denne producent, da de prioriterer driftsikkerhed højt og alle deres maskiner produceres i højeste kvalitet.

 

Palleløfter i 100 procent jern

En palleløfter er nødt til at kunne klare en række meget tunge opgaver. Derfor er de tyske palleløftere konstrueret udelukkende af metal, så der ikke sker noget, hvis de bliver udsat for meget tunge løfteopgaver.

Skal du have en palleløfter af en ordentlig kvalitet, er det her du skal lede. Køber du en palleløfter hos os, er du garanteret absolut kvalitet til en konkurrencedygtig pris, og et produkt, der holder mange år.

 

Warehouse er lig med kvalitet

Vores professionelle Doosan Warehouse palleløftere er lavet til brug i et hårdt miljø. Derfor kommer de som standard med hjul og mekanikker, der kan klare hård behandling, så der ikke er nogen problemer med defekter, når man skal køre værdifulde, tunge læs.

Vælg den rigtige palleløfter

Hvis du er i tvivl om, hvilken palleløfter, der passer til dine behov, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring inden for salg af palleløftere, og vores ekspertise bygger på erfaringer, der er gjort i lagerhallen.

For eksempel ved vi præcis, hvilke hjul der passer til specifikke gulvtyper, og hvornår der er brug for palleløftere med ekstraudstyr.

Ring til os på telefon 70 11 15 20 eller skriv en E-mail til info@doosangaffeltruck.dk, så kan du tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige medarbejdere.

Læs også omkring vores pallevogne, pallestablere og el trucks.

Palleløfter