​​Ekspeditionsvogne

Til de mindre interne transportopgaver anbefaler vi, hos Doosan Gaffeltruck, en ekspeditionsvogn. Ekspeditionsvogne er mindre vogne, der primært er designede til at køre med løsvarer og emner, der ikke nødvendigvis er pakket på en palle.

Ekspeditionsvogne er meget nemme at håndtere, og kan anvendes til mange forskellige opgaver med deres lad. I modsætningen til den normale pallevogn, er ladet flad og har ikke nogen gaffel, hvilket gør ladet meget alsidigt.

 

Transporter med omtanke

Når du transporterer varer internt på et lager, skal man altid huske på, hvordan man skåner sig selv mest muligt.

Hos Doosan Gaffeltruck har vi ergonomiske løsninger såsom eldrevne ekspeditionsvogne, der kan gøre arbejdsgangen lettere og mere flydende. Ikke nok med, at arbejdsgangen bliver lettere, den bliver også effektiviseret med en elektrisk ekspeditionsvogn, der accelerer og manøvrerer uden problemer på et snævert lager.

​Kvalitetsvogn produceret i Tyskland

Alle produkterne i vores Warehouse-serie er af absolut topkvalitet. De er primært lavet af metal, hvilket gør dem meget holdbare og øger deres vægtkapacitet væsentligt. 

Warehouse-produkterne er produceret på vores Doosan Warehouse-fabrik i tyskland, som er yderst erfarne inden for fabrikation af lagerartikler. 

Vores ekspeditionsvogne er konstrueret af de mest slidstærke materialer, og både lad, hjul og teknik er udført, så du ikke skal bekymre dig om andet end dit arbejde.

Kontakt os for mere info

Hvis du er interesseret i vores ekspeditionsvogne, eller andre af vores Warehouse-produkter, er du velkommen til at kontakte os. 

Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon: 70 11 15 20 og E-mail: info@doosangaffeltruck.dk.