El pallestablere​ til ethvert varehus og lager

​Her hos Doosan forhandler vi blandt andet elektriske pallestablere, som er en smart måde at håndtere paller og andre tunge emner på.

El pallestableren er et uundværligt redskab i ethvert varehus og lager, og kan lette mange situationer. Blandt andet så er palleløfteren perfekt, når man skal have løftet eller stablet tunge emner, hvor der ikke er plads til større gaffeltrucks.

 

Maksimal manøvredygtighed

Vi har en række forskellige el pallestablere i vores sortiment, og i dem får du optimal førlighed og manøvredygtighed, uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller løfteevne.

Vores el stablere er designet med henblik på bedst mulig funktionalitet, når der er pladsmangel.

El stableren har desuden en god vægtfordeling, hvilket gør den meget stabil, når der skal løftes tunge emner.

 

Særegen kvalitet med vores el pallestablere

Vores stablere, er blandt andet primært lavet af metaldele, og er derfor i en meget kraftig kvalitet. Der følger desuden en række til ekstraudstyr med som standard, og pallestablerne er derfor både kvalitetsmæssigt og prismæssigt konkurrencedygtige.

Alt den hjælp du har brug for

Når du arbejder på snævre gange i et varehus, kan det være hårdt arbejde at manøvrere rundt imellem høje reoler. Derfor har vores palleløftere servostyring, og yderligere forbedret manøvrering med den elektriske motor, der accelererer og bremser trinløst. På denne måde kan du nemt fragte forskellige tunge emner rundt på varehuset uden problemer med de skarpe sving.

 

Kontakt os

Hvis du er interesseret i at høre om vores el stablere, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 70 11 15 20 eller E-mail: info@doosangaffeltruck.dk. Vores kompetente personale står altid klar til at rådgive dig.

Læs også omkring vores el pallevogne og el trucks.